Orange Pharma, gespecialiseerd in out of stock orders voor het Caribisch gebied & Suriname!

Door toenemende schaarste van gangbare medicijnen vergt de sourcing ervan meer tijd van de apotheker. Dankzij onze service en focus zijn wij in staat apothekers, en daarmee hun patienten steeds sneller te helpen. 

De wereld is ons werkveld

Momenteel hebben wij partnerships met partijen binnen en buiten Europa. Door de lijnen korter te maken, kunnen we sneller anticiperen op tekorten en aankomende leveringsproblemen. Als Orange Pharma gaan wij elke dag tot het uiterste, simpelweg omdat wij nooit vergeten dat achter elke aanvraag een patient zit.  Er telt maar een belang, dat van de patient. Zit deze met spoed op een medicijn te wachten, dan gaat niets ons te ver. Indien noodzakelijk staat er altijd een koerier paraat voor transport.

Voor en door apothekers

Scherpe inkoop, strakke logistiek, laag kostenniveau; Een optimaal rendement voor uw onderneming. Boter bij de vis; Inkoopvoordelen worden elk kwartaal met u verrekend.  Voor apothekers, door apothekers; Korte lijnen, met verstand van zaken.

Geen contractuele verplichtingen; uw tevredenheid is de basis voor onze relatie. En tenslotte zelfstandigheid; geen belangenverstrengeling in uw markt.

Gewoon persoonlijk!

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over uw mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met een van onze apothekers of met Els!

 Els van der Vegt, vestigingsmanager

E. export@orangepharma.nl / T. +31572-363591 / F. +3120-2010101

Geschiedenis

De geschiedenis van Orange Pharma gaat terug tot 2006. Toen ontstond de behoefte bij een aantal jonge ondernemende apothekers met eigen apotheken om een groothandel te starten die exact voldeed aan de wensen van apothekers. Dit was een schot in de roos en in een paar jaar groeide Orange Pharma uit tot een betrouwbare partner voor collega apothekers en is actief in diverse landen. 

Adam Kok, Dirk-Jan Seckel, Bart van der Arend en Mark Barendregt, apothekers 

E. directie@orangepharma.nl